Voor de gemeente Zoetermeer mogen wij ieder huishouden in Zoetermeer een goed gevuld pakket led lampen aanbieden ter waarde van € 80 Euro!

Helemaal gratis!!!!

Binnenkort ontvangt u meer informatie van de gemeente Zoetermeer over deze led actie. U kunt dan via de website een led-pakket kiezen met verschillende soorten lichtbronnen.

Kunt u niet kiezen of weet u niet goed wat u nodig heeft. Neem dan contact met ons op en kies voor onze winkel Superlicht verlichting in Stadshart van Zoetermeer als verkooppunt. Wij helpen u graag de juiste box te kiezen of stellen een mooie pakket voor u samen. Kunt u een lamp niet gebruiken? dan mag u hem bij ons omruilen.

Wilt u alvast een kijkje nemen welke lampen er in de boxen komen te zitten?

 

Waarom doet de gemeente Zoetermeer dit? 

De gemeente Zoetermeer wil ieder huishouden op weg helpen hun huis te verduurzamen. Een kleine stap is ouderwetse lichtbronnen (Gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen) om te wisselen voor led. Dit krijgt u cadeau en merkt u direct op uw energierekening!

Tevens wil de gemeente Zoetermeer bewoners aansporen hun huis verder te verduurzamen en adviseren door beter te isoleren. De vloer, wanden en het dak. Kijk ook naar ramen en kozijnen en uiteindelijk moet ook gas afgebouwd worden.

Om de bewoners van Zoetermeer een beetje op weg te helpen bieden ze ieder woonhuis in Zoetermeer een assortiment led lampen aan in een led pakket / box. Zelf te kiezen bij Superlicht Zoetermeer in de webshop of in de winkel. Allereerst zijn alle koopwoningen aan de beurt. Dit gaat in geleidelijke stappen om drukte te voorkomen tijdens deze moeilijke tijden. Heeft u de voucher nog niet ontvangen, dan komt u later aan de beurt.

 

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkel.

Openingstijden van onze winkel:

Maandag van 12:00 tot 17:30
Dinsdag t/m Vrijdag van 9:00 tot 17:30
Zaterdag van 09:00 tot 17:00
Zondag van 13:00 tot 16:00

In de maanden mei, juni, juli, augustus zijn wij de koopzondagen gesloten.

Superlicht verlichting | Stadshart Zoetermeer
Hogerop 14
2711BV Zoetermeer
info@superlicht.nl
079-3514212
Op het rijtje van Runnersworld en de D-reizen.

Neem eens een kijkje in onze winkel met de virtuele tour!