LED-ACTIE Zoetermeer ronde 2 voor de huurders! is van start gegaan, houd uw brievenbus in de gaten en kom met de brief van de gemeente naar onze winkel! We hebben het grootste assortiment en voor elke plek in huis wel een mooie led lamp.

Voor de gemeente Zoetermeer mogen wij alle huurders in Zoetermeer led lampen aanbieden die u zelf uit kunt zoeken in onze winkel ter waarde van € 50 Euro!

Helemaal gratis!!!!

Binnenkort ontvangt u meer informatie van de gemeente Zoetermeer over deze led actie in de brievenbus. Met deze brief kunt u led lampen uitzoeken in onze winkel in het stadshart van Zoetermeer. Vind u het moeilijk kiezen? We hebben ook een aantal zeer voordelige pakketten samen gesteld, sommige pakketten vertegenwoordigen een waarde van meer dan 80 euro en zijn voor u nu helemaal gratis!!

Kunt u niet kiezen of weet u niet goed wat u nodig heeft. Neem dan contact met ons op en kies voor onze winkel Superlicht verlichting in Stadshart van Zoetermeer als verkooppunt. 

Neem eens een kijkje in onze winkel met de virtuele tour!

Waarom doet de gemeente Zoetermeer dit? 

De gemeente Zoetermeer wil ieder huishouden op weg helpen hun huis te verduurzamen. Een kleine stap is ouderwetse lichtbronnen (Gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen) om te wisselen voor led. Dit krijgt u cadeau en merkt u direct op uw energierekening!

Allereerst waren alle koopwoningen aan de beurt, Nu alle huurhuizen. Dit gaat in geleidelijke stappen om drukte te voorkomen. Heeft u de brief nog niet ontvangen, dan komt u later aan de beurt.

De actie loopt van 1 oktober tot 31 december 2021

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkel.

Openingstijden van onze winkel:

Maandag van 12:00 tot 17:30
Dinsdag t/m Vrijdag van 9:00 tot 17:30
Zaterdag van 09:00 tot 17:00

Superlicht verlichting | Stadshart Zoetermeer
Hogerop 14
2711BV Zoetermeer
info@superlicht.nl
079-3514212