Lampe Berger wordt Maison Berger

Maison Berger

Per 1 maart 2018 heeft het van origine Franse merk Lampe Berger besloten om haar naam te veranderen in Maison Berger Paris. Er is gekozen voor deze benaming, omdat de oude benaming Lampe Berger niet langer de diversiteit aan creaties weerspiegeld. Naast de bekende katalytische branders zijn er ook geurstokjes en kaarsen in de huidige collectie te vinden. Hierdoor heeft het merk gekozen voor de nieuwe naam Maison Berger Paris. Dit is dan ook de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.

Vanaf heden worden nieuwe artikelen dan ook geïntroduceerd onder de naam Maison Berger Paris. Gedurende het jaar zal de huidige collectie aan katalytische branders, huisparfums, geurstokjes en kaarsen worden voorzien van deze nieuwe naam. Dit gebeurt langzamerhand dus schrik niet als u de komende maanden nog producten ontvangt met de oude verpakkingen. Hieronder is een exclusieve preview te zien met betrekking tot de nieuwe verpakkingen van de bestaande producten.

Nieuwe verpakking